Uslovi korišćenja

Na ovoj stranici uređuje se način na koji Vinsko rakijski hub prikuplja, koristi, održava i objavljuje informacije prikupljene od korisnika (u daljem tekstu “kupac“) putem sajta www.vinskorakijskihub.rs

Internet prodavnica

Uslovi poslovanja važe za kupce čije se prebivalište nalazi na području Republike Srbije.

Prodavac je Vinsko rakijski hub, a kupac je posetilac ovih stranica, punoletna osoba, koja popuni elektronsku porudžbenicu, pošalje je prodavcu i izvrši plaćanje pouzećem. 

Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unetih podataka prilikom kupovine. 

Porudžbinom artikala kupac prihvata uslove poslovanja navedene na ovim stranicama. 

Vinsko rakijski hub može porudžbinu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe veb šopa ili utvrdi da su podaci na narudžbi nepotpuni odnosno netačni, i ukoliko sa kupcem ne može stupiti u telefonski kontakt radi telefonske potvrde porudžbine. 

Zadržavamo pravo na greške opisa, fotografija, cena i broja artikala zbog automatskog unosa artikala u sistem, kao i automatske potvrde porudžbe. U slučaju greške merodavna je potvrda našeg operatera. 

Uslovi poručivanja

Putem veb šopa omogućavamo Vam kupovinu svih proizvoda iz naše ponude. 

Vinsko rakijski hub nije odgovoran za troškove telefona, prometa podataka ili bilo koje druge troškove do kojih može doći prilikom porudžbine ili pregleda/pretraživanja web stranica.

Po završetku procesa kupovine dobićete potvrdu porudžbine na e-mail adresu koju ste naveli u obrascu za kupovinu. U slučaju da eventualno nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda iz bilo kog razloga, naš
operater će Vas kontaktirati telefonski ili e-mailom kako bi se dogovorila isporuka nekog drugog proizvoda ili eventualno otkazivanje naručenog proizvoda.

U slučaju bilo kakvih problema i nejasnoća prilikom procesa poručivanja slobodno kontaktirajte našeg operatera na e-mail: info@vinskorakijskihub.rs ili na tel. 063 40 41 22, ponedeljak – subota 9.00 – 17.00 časova.

Poručivanje

Ulaskom na veb šop kupac bira da li želi da poruči vina ili rakije. 

Kupac treba odabrati proizvode i staviti ih u korpu, jednostavnim klikom na dugme „Dodati u korpu“ pored svakog proizvoda koji imamo na stanju. 

Nakon izbora željenih proizvoda, kupac odlazi na kasu i popunjava podatke o kupcu i dostavi.

Nakon toga, kupcu preostaje samo da klikne na dugme „Naručite“ i porudžbina će stići do nas. Kroz nekoliko minuta, na uneti mejl pri poručivanju, stići će Vam potvrda o porudžbini. 

Kada obradimo Vašu porudžbenicu, zadržavamo pravo telefonske provere o samoj porudžbenici od strane našeg operatera.

Dostava

Naručenu robu na području cele Srbije dostavlja kurirska služba Bex, na adresu koju navedete u porudžbenici. 

Dostava se vrši u roku od najviše 3 radna dana od datuma porudžbine. Porudžbine koje primimo nakon 14:00 časova biće obrađene sledećeg radnog dana. 

Ako osoba koja preuzima proizvod prilikom dostave nije kod kuće, dostavljač će na navedenoj adresi ostaviti „obaveštenje o prispeću pošiljke“ na kojoj će biti naveden telefonski broj za dogovor oko termina ponovljene dostave u periodu od 8 dana. Nakon tog roka pošiljka se vraća pošiljaocu. 


Ukoliko niste primili robu ili obaveštenje o isporuci u očekivanom vremenu, molimo Vas da nas o tome neodložno obavestite, kako bi preduzeli radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamenska pošiljka. 

Način plaćanja

Poručeni proizvodi plaćaju se pouzećem, odnosno gotovinski dostavljaču – zaposlenom predstavniku kurirske službe. 

Prilikom preuzimanja proizvoda potrebno je platiti iznos pošiljke koja je poručena na sajtu www.vinskorakijskihub.rs, koji uključuje i cenu dostave. Na osnovu zbira poručenih artikala, automatski će Vam biti obračunata i navedena cena dostave.

 

Zaštita privatnosti korisnika

Prilikom naručivanja proizvoda prikupljamo samo one lične podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni.

Lične podatke prikupljamo isključivo da bismo vam omogućili kupovinu naših proizvoda online i kako bismo ih uspešno isporučili i dostavili. Ne prodajemo, ne prenosimo, ne otkrivamo podatke koje prikupimo na našoj veb stranici nikome izvan Vinsko rakijskog huba, osim u slučajevima kada je to potrebno radi izvršavanja naših zakonskih obaveza, i u slučajevima
propisanih zakonom.

Vinsko rakijski hub ne sakuplja podatke maloletnih osoba. Ukoliko ste maloletni, molimo Vas da nam ne šaljete bilo kakve lične podatke o sebi, što uključuje Vaše ime, prezime, adresu prebivališta, broj telefona ili e-mail adresu. 

Slanjem ličnih podataka Vinsko rakijskom hubu ispitanik se ne odriče prava koja su zagarantovana propisanim zakonima Republike Srbije kojima se štite lični podaci, a posebno prava da zatraži ispravku ili brisanje vlastitih ličnih
podataka iz naše baze ako su isti nepotpuni, netačni ili neažurni ili njihova obrada nije u skladu s odredbama propisanih zakona Republike Srbije.

Politika privatnosti

Da bismo uspešno obradili vašu narudžbinu potrebni su nam ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon.Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.

U ime www.vinskorakijskihub.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje kupaca u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Vinsko rakijskom hubu odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Hvala Vam na ukazanom poverenju.